Home

Welkom op de DGZ-MCC-Vivee stand tijdens de Agridagen

Van vrijdag 16 tot en met zondag 18 februari heten wij je van harte welkom op onze stand op de Agridagen in Ravels. Indien je vragen hebt met betrekking tot de identificatie en registratie van je dieren, gezondheidszorg, of laboratoriumdiensten, nodigen we je uit om deze te stellen terwijl je geniet van een kopje koffie of een verfrissend drankje. Bezoek ons in hal 5, standnummer 5322.
   

Onze medewerkers staan voor je klaar. 
Voel je vrij om al je vragen op ons af te vuren.

  • Wil je graag meer uitleg over DigiMilk waar je sinds eind vorig jaar de digitale versie van de IKM-audit en de duurzaamheidsmonitor vindt? Kom dan zeker langs op vrijdag 16 februari, want dan geeft Jolien Willems van MilkBe een presentatie over de duurzaamheidsmonitor tijdens het rundveesymposium (vanaf 10.30 uur in de seminarieruimte) en de rest van de dag is ze aanwezig op onze stand om al jouw vragen te beantwoorden.
  • Wil je graag meer uitleg over uiergezondheid, melkkwaliteit of heb je vragen over IKM-certificering, DGZ Rund of de metabole scan?
  • We geven graag ook meer info over de bestrijding van Mycoplasma bovis, salmonellose, of de aanpak en monitoring van metabole ziekten.
  • Duik in de wereld van AB Coaching® en kom te weten hoe je meer uit je bedrijf kan halen met minder antibiotica.

    

Waag je kans

Kom je geluk beproeven in ons ‘ballenbad’. Grijp de juiste bal en wie weet maak je kans op één van de vele waardebonnen die we dagelijks verloten, waarmee je korting kunt krijgen op al onze producten en diensten. Zelfs als je niets wint, ontvang je hoe dan ook een leuk aandenken. Waag je kans en kom gezellig langs!
   

Waar en wanneer?

Agridagen gaat door van vrijdag 16 tot en met zondag 18 februari 2024, elke dag van 10.00 tot 18.00 uur, in Weelde Depot, Geeneinde in 2381 Ravels.
Meer informatie over de beurs vind je op de website van de Agridagen.

Win jij graag een duo-toegangsticket?

Wil jij kans maken op 1 van onze 15 duo-tickets voor Agridagen?
Wat je moet doen om te winnen:  

  • Like onze post over de winactie op onze gloednieuwe Facebookpagina.
  • Vertel ons in de comments wie je graag zou meenemen naar de beurs.  

    
Tip : als je onze Facebookpagina liket, maak je dubbel zoveel kans om te winnen!

Op vrijdag 9 februari maken we de winnaars bekend. Wij nemen via Facebook persoonlijk contact op voor het overhandigen van de tickets.
 

   

     

We kijken er alvast naar uit jou tijdens de Agridagen te ontmoeten!
Samen staan we sterk voor de toekomst van de veehouderij.