Home

Welkom op de DGZ-MCC-Vivee stand tijdens de Agridagen

Van vrijdag 20 tot en met zondag 22 mei ben je van harte welkom op onze stand op de Agridagen in Ravels voor een babbel of met vragen die je hebt over melkonderzoek, diergezondheid of andere terwijl je geniet van een kopje koffie of een drankje. Je vindt ons in hal 5 op stand 5322.

Wil je graag meer uitleg over uiergezondheid, melkkwaliteit of IKM-certificatie? Of misschien wil je meer info over de bestrijding van Mycoplasma bovis, salmonellose, paratuberculose, IBR, BVD of de aanpak en monitoring van metabole ziekten?
Onze medewerkers staan klaar voor jou op onze stand in hal 5.

Kom zeker ook aan ons Rad van Fortuin draaien, het levert je sowieso een leuk aandenken op dat je mee naar huis kan nemen. Bovendien maak je kans op een van 5 waardebonnen die we dagelijks verloten, waarmee je korting kunt krijgen bij de aankoop van identificatiemateriaal en laboratoriumonderzoeken bij DGZ en MCC. Maar dan moet je wel op het juiste vlak van ons rad terecht komen. Kom dus langs en waag je kans!

Meer informatie over de beurs zelf vind je op de website van de Agridagen. Je kunt ook inschrijven voor een van de 3 interessante seminaries die er georganiseerd worden.

We kijken er alvast naar uit jou daar te ontmoeten!