Home

Kom langs op de DGZ-MCC-Vivee stand tijdens Agriflanders (12-15 januari 2023)

Van donderdag 12 tot en met zondag 15 januari 2023 ben je van harte welkom op onze stand op Agriflanders in Gent. Een ideale gelegenheid om langs te komen met alle vragen die je hebt over IKM, melkonderzoek of andere analyses, diergezondheid en/of de identificatie van je dieren. Kom het gemak van onze nieuwe app DGZ Rund ervaren, drop ondertussen je wedstrijdbonnetje uit de landbouwmagazines in onze urne en maak kans op een jaarabonnement. Uiteraard ben je ook welkom voor een fijne babbel terwijl je geniet van een kopje koffie of een ander drankje. Plaats van afspraak: stand 7521 in hal 7.

Breng ons een bezoekje op stand 7521.
Onze medewerkers staan er klaar voor jou.

  • Wil je graag meer uitleg over uiergezondheid, melkkwaliteit of heb je vragen over IKM-certificering? We geven graag ook meer info over de bestrijding van Mycoplasma bovis, salmonellose, IBR, BVD of de aanpak en monitoring van metabole ziekten?
  • Registreren van rundvee een fluitje van een cent? Jawel! Met onze nieuwe app DGZ Rund. Kom ‘m ontdekken op onze stand.
    WIN - WIN - WIN: Als je de ingevulde bon uit Boer&Tuinder (editie van 6 januari, p. 43)  of Drietand (editie van 6 januari, p. 39) in onze box deponeert, maak je bovendien kans op een van de jaarabonnementen die we tijdens Agriflanders verloten! Elke dag trekken we 2 winnaars die we na de beurs bekend maken.

    
Gooi raak

Word jij de “Dancing Dimi” van de DGZ-MCC-Vivee-stand? Kom je darts-skills uittesten, het levert je sowieso een leuk aandenken op. En als je een hoge score gooit, maak je kans op één van de vele waardebonnen die we dagelijks verloten, waarmee je korting kunt krijgen op al onze diensten en producten, zowel van MCC en DGZ. Kom dus langs en waag je kans!

    
Waar en wanneer?

Agriflanders gaat door van donderdag 12 t.e.m. zondag 15 januari 2023, elke dag van 10.00 tot 18.00 uur, in Flanders Expo, Maaltekouter 1 in Sint-Denijs-Westrem.
Meer informatie over de beurs zelf vind je op de website van Agriflanders.

We kijken er alvast naar uit jou tijdens de Agridagen te ontmoeten! Eén adres: stand 7521, hal 7!