Home

Covid-19 update 19 maart : MCC-IKM nemen aanvullende maatregelen

Covid-19 update 19 maart : MCC-IKM nemen aanvullende maatregelen

MCC en IKM zijn bezorgd om de gezondheid en het welzijn van haar klanten en haar medewerkers. Daarom hebben MCC en IKM vandaag, 17 maart 2020, beslist om een aantal aanvullende maatregelen te treffen om mee de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Wij blijven er uiteraard naar streven om de continuïteit van onze werking zo veel mogelijk te garanderen. 

Mocht de situatie veranderen, dan houden wij u op deze plek op de hoogte.

Loketten en onthaal

We hebben beslist om de loketten in Lier en Torhout te sluiten tot een nader te bepalen datum. Ondertussen kunt u monsters deponeren in het nachtluik of u kan altijd gebruik maken van onze koerierdienst. Enveloppen kunnen in onze brievenbus gedeponeerd worden of met de post worden verstuurd.  

Buitendienstmedewerkers

Onze buitendienstmedewerkers blijven u ondersteunen. Voor ondersteuning waarvoor niet urgent een bezoek vereist is, zullen wij u contacteren via telefoon of mail om verdere afspraken te maken. Voor een ondersteuning die een bezoek vereist, passen wij de overheidsmaatregelen nauwgezet toe. Wij vragen met de grootst mogelijke aandrang aan iedereen om datzelfde ook te doen : schud geen handen, zorg voor een goede handenwasgelegenheid en gebruik die dan ook. Dat geldt voor àlle bedrijfsbezoeken. 

Helpdesk

Onze helpdesk staat uiteraard tot uw beschikking voor al uw vragen, contacteer ons evenwel bij voorkeur via e-mail naar info@mcc-vlaanderen.be of ikm@ikm.be. We blijven uiteraard ook telefonisch bereikbaar tijdens de normale uren (8.30 – 16.30 uur) op ons gebruikelijke nummer 078 15 47 10. 
Wij blijven de verdere besluitvorming en maatregelen van de overheid met zorg opvolgen en informeren u van zodra er verandering in onze werking zou komen. 

We zijn ervan overtuigd dat wij deze crisis in constructieve samenwerking met elkaar het hoofd kunnen blijven bieden en danken u voor uw vertrouwen.


1